Ne demek?

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal meclis derintisı, Belediye Reisı Ertuğrul Çetin sarrafiyekanlığında konstrüksiyonldı.

• İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Ankara, Pursaklar seçim geriları 2024 senesinde da tıpkı diğer yıllardaki seçimlerde başüstüneğu kabilinden oy tesviye fiilleminin sona ermesiyle yanında heyecanla takip diliyor. Sandıkların kapanması ve oy tadatının çıbanlamasıyla yanında şekillenen sonuç tablosu Koca Intihap Kurulu YSK'nın neşriyat yasağını kaldırmasının peşi sıra netleşmeye başlangıçladı.

Ertuğrul Çetin 2019 senesinde başbuğ seçilen Ayhan Yılmayan’ın dirlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar şûra üyeleri tarafından göreve seçilen kişi olmuştu.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaza şehremaneti başkanları belirli oluyor. YSK pursaklar belediyesi tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar kanunlar akıbetları görüntülükında da yerini alacak.

TUİK 2023 yılının ilk ayları itibarı ile bir önceki yıla ilgili son popülasyon rakamlarını açıkladı.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar’da yaşayanlar ekseri otobüs hatlarını ve metro ile bütünleşmiş ederek henüz aktif kullanmaktadır. Kentte kâin taksilerde şehir muhtevai ulaşımda bir sair almaşık olarak yeğleme edilebilir.

Ankara'da bir MHP'li elan cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını yitirdi

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca sorunlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, ferdî verilerinizin davranışlenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen yetkili bütün kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Pursaklar’a ulaşım en kullanışlı ve hafif olarak tercih edilebilecek toplanmış taşıma alternatifinde otobüs konum almaktadır. Pursaklar merkeze kentin dayanıklı çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile muvasala esenlanabilmektedir.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Rahat Vurgun’nin Ankara kaza uray rüesaını dün açıkladı. Tanıtım içtimasında MHP’li beş uray ser namzetı da belde aldı. Rahat Kazanç, bulunan 14 şehremaneti resi beyını yeni baştan aday gösterdi.

Report this wiki page